Middage


Nakkekoteletter i fad




Ingredienser:
Ca. 12 nakkekoteletter
Panering
1 blomkål
2 ds. Flåede tomater
450 g. champignon
2 kopper fine ærter
1 l. piskefløde
4 spsk. maizenamel
2 tsk. salt
peber
Kartofler

Fremgangsmåde
1. Nakkekoteletterne paneres og steges på panden.
2. Blomkål koges og skæres i små stykker.
3. Champignon svitses på panden
4. Kom de stegte koteletter i ovnens bradepande, tilsæt de små stykker blomkål sammen med
flåede tomater, svitsede champignon og ærter.

5. maizenamel opløses i lidt fløde tilsæt salt, peber og kulør. Hæld det over koteletterne.
6. Hæld til sidst resten af fløden over og sæt retten i ovnen ved 200°C i 45 min.
7. Server hasselback-kartofler til evt. også flute og grøn salat.




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Sunday March 16 2014 16:52:45


479








PeakCounter