Middage
Pizza Vores
Ingredienser: Dej fra Pizza Anders' vil også være god Grunddej til 4 bageplader: 6 dl lunken vand 50 g gær 4 tsk salt 8 tsk salatolie 1000 g hvedemel Fyld 1:- 2 bageplader: 2 ds. drænede flåede hakkede tomater 1 ps. frossen champignon 400 g skinketern 150 g mozzarellaost 150 g cedarost 12 spsk olivenolie med nøddesmag Oregano Fyld2:- 2 bageplader: 2 ds. drænede flåede hakkede tomaterr 2 pk. pepperroni 400 g hakket oksekød 2 løg i skiver 8 fed hvidløg 4 grønne chili i tern 150 g mozzarellaost 150 g cedarost 12 spsk olivenolie med nøddesmag Oregano |
![]() |
Fremgangsmåde Rør ingredienserne sammen og lad dejen hæve et par timer. Slås ned og udrulles til 4 bageplader. Efterhæver 3/4 time. Kom fyldet på. Sørg for at de flåede tomater og champignon er dryppet godt af. Bag pizzaen ved 250?C. i 20-25 min. Server den varm. Dejen kan deles til ca. 10 pizza bunde a' 160 g stykket Frysning Frys de udrullede ubagte pizzabunde på en lagkagebund beklædt med frysefilm. Emballer hver pizzabund i frysefilm og saml dem i plastpose. Efter frysning Tø den frosne pizzabund op og efterhæv den på en bageplade med bagepapir i 3/4 - 1 time. Kom fyldet på og bag den som beskrevet ovenfor |
Sidst Uploadet: Saturday November 20 2021 12:42:27 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |