Middage


Pizza Vores




Ingredienser:
Dej fra Pizza Anders' vil også være god

Grunddej til 4 bageplader:

6 dl lunken vand
50 g gær
4 tsk salt
8 tsk salatolie
1000 g hvedemel

Fyld 1:-
bageplader:
2 ds. drænede flåede hakkede tomater
1 ps. frossen champignon
400 g skinketern
150 g mozzarellaost
150 g cedarost
12 spsk olivenolie med nøddesmag
Oregano

Fyld2:
-bageplader:
2 ds. drænede flåede hakkede tomaterr
2 pk. pepperroni
400 g hakket oksekød
2 løg i skiver
8 fed hvidløg
4 grønne chili i tern
150 g mozzarellaost
150 g cedarost
12 spsk olivenolie med nøddesmag
Oregano

Fremgangsmåde
Rør ingredienserne sammen og lad dejen hæve et par timer.
Slås ned og udrulles til 4 bageplader.
Efterhæver 3/4 time.
Kom fyldet på.
Sørg for at de flåede tomater og champignon er dryppet godt af.
Bag pizzaen ved 250?C. i 20-25 min.
Server den varm.

Dejen kan deles til ca. 10 pizza bunde a' 160 g stykket

Frysning
Frys de udrullede ubagte pizzabunde på en lagkagebund beklædt med frysefilm.
Emballer hver pizzabund i frysefilm og saml dem i plastpose.

Efter frysning
Tø den frosne pizzabund op og efterhæv den på en bageplade med bagepapir i 3/4 - 1 time.
Kom fyldet på og bag den som beskrevet ovenfor




Sidst Uploadet:
Saturday November 20 2021 12:42:27

Sidst Redigeret:
4-2-2021



65