Middage


Svinemørbrad på champignon bund




Ingredienser:
1 mørbrad svarer til 8-9 skiver
4-6.pers

1½-2 stk. svine mørbrad
½ pk. bacontern
500 g. champignon
½ l piskefløde
3-4 spsk. marizenamel
(rør marizenaen ud i ½ dl koldt vand-
først vand, derefter marizena så klumper det ikke
3 spsk= alm sovs
4 spsk= tyk sovs)

2 tsk. salt, peber
kulør

Tilbehør:
Rugbrød
eller aspargeskartofler.



Fremgangsmåde
Skær mørbradden i ca. 3-4 cm tykke skiver.
Rengør champinnon og skrær dem i skiver på æggedeleren.
Smør et ildfast fad og kom de skrivede champignon heri som bund.
Placer mørbradskiverne + rå bacon tern ovenpå.
Rør "marizena-vandet" ud i fløden, kom kulør, salt og peber i og hæld det over retten.


Sæt retten i ovnen ved 200g i ca. 45 min.






Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Sunday March 16 2014 16:52:45


1026








PeakCounter