Middage


Culottesteg med Hvidløgs fløde kartofler og Rå broccolisalat







Ingredienser:
6 Pers.

1 coulottesteg 1,5 til 2 kg
timian
hvidløg

2 kg skrællede kartofler
1½ l Piskefløde
5 fed hvidløg
3 tsk salt
peber

1 pæn broccolibuket á 500 g
0,75 dl rosiner
0,75 dl solsikkekerner
½ rødløg

Marinade:
1½ dl cremefraishe ( 9 eller 18%)
¾ dl. Sukker
3 tsk. Rødvinseddike
lidt salt

150-200 g Bacon



Fremgangsmåde

CULOTTESTEGEN:
Kom Culottestegen i et stegefad og drys med salt og peber. Krydr med frisk eller tørret timian og hvidløg i skiver. Fordel margarine eller smørklatter  øverst på stegen.

KARTOFLERNE:
Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver. Hak hvidløgene fint. Kom et lag kartoffel skiver i et ildfast fad og drys med hvidløg, kom endnu et lag kartoffelskiver over og resten af hvidløgene. Drys salt og peber over og tilsæt piskefløden

Kom begge dele i ovnen ved 200g og steg ca. 45-50 min. eller til kartoflerne er møre.
og stegen har en temp. rød/rosa, 60-65°


RÅ BROCCOLI SALAT:

Del broccolien i små buketter, (stokkene skal ikke bruges). Bland dem med finthakket rødløg, rosiner, og solsikkekerner.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over. Stil salaten koldt i mindst 3 timer. Rist baconen sprød, skær den
i mindre stykker og drys den over salaten lige før serveringen.
















Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Thursday March 22 2018 12:15:31


84








PeakCounter