Middage
Mørbradbøf med Champignonsauce
Ingredienser: 4 pers. 2 stk svinemørbrad 500 g friske champignon ½ l piskefløde 2 spsk marizenamel 1 tsk salt peber smør |
![]() |
Fremgangsmåde Fjern sener fra mørbraden og skær dem i stykker a' ca. 3 cm tykkelse. Steg bøfferne 3 min. på hver side i smør og drys med salt og peber. (De er røde i midten) Kom dem i en gryde og lad dem hvile i ca. 6 min. Kom nu de kvarte champignon på panden og steg dem et stykke tid med salt og peber. Rør marizenaen ud i lidt af den kolde fløde. Kom fløden + den udrørte marizena i til champignonerne lad saucen koge lidt. Tilsæt kulør og smag til med ca. 1 tsk salt. Hæld saucen over bøfferne og opvarm det hele ved serveringen. |
Sidst Uploadet: Saturday November 20 2021 12:42:32 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |