Middage


Mørbradbøf med Champignonsauce







Ingredienser:
4 pers. 
2 stk svinemørbrad
500 g friske champignon
½ l piskefløde
2 spsk marizenamel
1 tsk salt
peber
smør

Fremgangsmåde

Fjern sener fra mørbraden og skær dem i stykker a' ca. 3 cm tykkelse.
Steg bøfferne 3 min. på hver side i smør og drys med salt og peber. (De er røde i midten)
Kom dem i en gryde og lad dem hvile i ca. 6 min.

Kom nu de kvarte champignon på panden og steg dem et stykke tid med salt og peber.

Rør marizenaen ud i lidt af den kolde fløde.
Kom fløden + den udrørte marizena i til champignonerne lad saucen koge lidt.
Tilsæt kulør og smag til med ca. 1 tsk salt.

Hæld saucen over bøfferne og opvarm det hele ved serveringen.




Sidst Uploadet:
Saturday November 20 2021 12:42:32

Sidst Redigeret:
4-2-2021



4