Middage


Høns i Asparges til tarteletter - Hurtig



Ingredienser:
10 pers.
(tarteletskål m. fyld : 263 Kcal pr.stk)

Tarteletter Karen Volf
2  ps. Hønsekøds-tern a' 400g
1 kg Oksekødssuppe fra "Mou".
2 glas fine aspargesnitter  a'330g
evt. 1 bnt. friske grønne asparges
½ l piskefløde
-
Opbagt Sovs :
1,7 l væske=
oksekødssuppen + aspargesvand+ ½ l piskefløde
85g margarine
153g mel

3 tsk. salt

Pynt:
persille el. lign



Fremgangsmåde

Lav en opbagning af margarine + mel og hønsekødssuppe + aspargesvand+ piskefløde..
Kom hønsetern i suppen + aspargessnitter + friske aspargesstykker
Tilsæt salt.
Lad koge ca 5 min.






Tilbehør:
Tarteletter Karen Wolf -  eller butterdejlsnitter

Lav selv - Tarteletter af butterdej:
Udstikkes i cirkler og ringe som kant limes på med sammenpisket æg.
Hæver 1½ time
10 min. ved 210g C. med et stykke bagepapir over.


Vejledning til
opbagte sovse:
Til 1 l væske:
50g fedt
90g mel




Sidst Uploadet:
Saturday November 20 2021 12:42:33

Sidst Redigeret:
4-2-2021



2