Middage
Cuvette Langtidsstegt
Ingredienser: 1 cuvette godt med salt evt. lidt rosmarin eller hvidløg smør eller smagsneutral kokosolie til stegning |
![]() |
Fremgangsmåde 1. Rids skindsiden i grove tern og gnid stegen godt med salt (og evt. hvidløg/rosmarin) hele vejen rundt. 2. Brun den kort på en meget varm pande i lidt smør eller kokosolie, så den får en brun stegeskorpe. 3. Opvarm ovnen til 100 grader. 4. Sæt cuvetten i ovnen i et ovnfast fad og steg den, til den har en centertemperatur på 50-60 grader. I min ovn tager det ca. 1 time og 20 minutter. 5. Tag ud, lad hvile lidt og skær den herefter op. Nyd synet af dit flot stegte kød! |
Sidst Uploadet: Saturday November 20 2021 12:42:33 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |