Middage


Cuvette Langtidsstegt




Ingredienser:
1 cuvette
godt med salt
evt. lidt rosmarin eller hvidløg
smør eller smagsneutral kokosolie til stegning

Fremgangsmåde
1. Rids skindsiden i grove tern og gnid stegen godt med salt (og evt. hvidløg/rosmarin) hele vejen rundt.
2. Brun den kort på en meget varm pande i lidt smør eller kokosolie, så den får en brun stegeskorpe.

3. Opvarm ovnen til 100 grader.

4. Sæt cuvetten i ovnen i et ovnfast fad og steg den, til den har en centertemperatur på 50-60 grader. I min ovn tager det ca. 1 time og 20 minutter.

5. Tag ud, lad hvile lidt og skær den herefter op. Nyd synet af dit flot stegte kød!




Sidst Uploadet:
Saturday November 20 2021 12:42:33

Sidst Redigeret:
4-2-2021



141