Middage


Lammekrone




Ingredienser:
2 pers - 4 ben

Lammekrone 4 ben
Olivenolie
3 Hvidløgsfed
Timian
Salt
Peber

Kartofler

Jensens Whiskysauce


Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 gC.

Pres 4 fed hvidløg i noget olie.
Gnid det ind i lammekronen og drys med salt og peber.
Lad det stå 10 min.

Skær kartoflerne i både og læg dem i en skål.
Hæld olie, salt og timian over.
Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir.


Drys lammekronen med timian og sæt den i ovnen sammen med kartoflerne i 25 min.

Tag lammekronen ud og pak den ind i staniol og dæk med viskestykker. 
Lad lammekronen trække 10 min.
Lad kartoflerne blive i den slukkede ovn.

Brug lammesaften ved serveringen

Lav whiskysaucen og server.







Sidst Uploadet:
Saturday November 20 2021 12:42:34

Sidst Redigeret:
4-2-2021



1