Middage


Kartofler Dobbeltbagte




De lækre dobbeltbagte kartofler med ost og bacon kan spises både som tilbehør eller som hovedret med salat og brød

Ingredienser:

(cirka 4 personer)
 

6 mellemstore bagekartofler
3 spsk creme fraiche
150 gram revet cheddar
1 pk tulip Bacon-tern
1 spsk frisk, hakket timian
Salt og peber



Fremgangsmåde
Vask kartoflerne grundigt og bag dem møre. De skal have cirka en time ved 200 grader.

Steg bacontern sprød - gem lidt til pynt.
.
Halver kartoflerne og udhul dem med en ske.

Mos indmaden fra kartoflerne og bland med creme fraiche, bacon-tern og halvdelen af cheddarosten, timian og salt og peber.

Læg kartoffelskallerne på en bageplade og fordel mosen i skallerne. Top af med det sidste ost og bag i 15 minutter ved 200 grader. 
 

Pynt med bacon og evt. frisk timian, og server som tilbehør eller som hovedret med salat og brød.


Se video




Sidst Uploadet:
Saturday November 20 2021 12:42:34

Sidst Redigeret:
4-2-2021



1