Middag


Oksespidsbryst med bagte tomater




Ingredienser:
4. pers.

1 kg Oksespidsbryst
hvidløg
basilikum og timian
salt peber
margarine

Stegepose

Tomater bagte
500 g    cherrytomater
1 spsk.    balsamicoeddike
1 håndfuld basilikum
ca 2 spsk.    olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde

Krydr Oksespidsbryst med salt, peber, timian og fordel skiver af hvidløg og margarine stykker ovenpå.
Kom det i en stegepose og derefter i en bradepande.
Steg den 4 timer ved 125 gC

Tomaterne: kommes i oven den sidste time.
FREMGANGSMÅDE: Fordel cherrytomaterne i et fad.
 Hæld olivenolie og balsamico over, og krydr med salt og peber.
Sæt tomaterne i ovnen i 1 time ved 125 grader, til de bliver rynkede og let sprøde i overfladen.

Serveres med brun souce eller sur-sød sauce (med peberrod) lavet på skyen.
Spæd evt. til med mous oksekødssuppe og fløde.




Sidst Uploadet:
Thursday July 06 2023 13:58:58

Sidst Redigeret:
06-07-2023



23