Helles Madglæder : Middage




And Juleaften
And Lars's & Rannva's
And Nytår's
Appelsincreme-sauce til Andebryst
Baconruller
Bøf stroganoff
Bøf stroganoff 2
Bøfstroganoff - 2013
Canneloni
Carry-sovs
Chop suey Wokmad med svinekød
Enebærgryde med bagt kartoffelmos
Farsbrød Græsk med agurkesalat
Fiskefarsbrød med Torskerogn
Fiskefrikadeller
Flæskesteg Rannva's
Forloren Hare
Forloren Skildpadde Mettes
Frikadeller Farmors
Fyldt Lammekølle med græske kartofler
Gratin - Blomkål med skinke
Græsk Kylling
Græske Kartofler
Gullasch
Gulyás
Hjertegryde
Høne i krydret sauce - Græsk
Høns i Asparges
Kalv a'la Dråby
Kalvesteg
Kartoffelsnitter med ost
Kartofler Grill
Kold Kartoffelsalat Nils's
Kold Kartoffelsalat Olie-Eddike
Kompot af pærer, druer,tyttebær
Koteletter i karry med ananas. Lene's
Kylling Cornflakes
Kylling Paprika
Kylling Sprødt Skind
Kylling Østrigsk Paprika
Kødsovs Anne's
Kød-Temperaturer
Lammekølle med fransk kartoffelgratin
Lasagne Italienne
Letsaltet Flæsk til Brændende Kærlighed
Mørbrad Marineret
Nakkekam med krydderurter
Nakkekoteletter i fad
NATMAD - Gullaschsuppe med gratinerede ostetoast
Oksefilet med svampe glace, tortellini & rodfrugter i parmesanrør
Pasta med olie-eddikedressing
Pasta og Pastasauce
Pighvar, Rødtunge eller Rødspætte
Pizza 2013
Pizza Anders' Fantastisk bund
Pizza Dansk
Pizza -lækker sprød bund - 2015
Pizza Vores
Steg som vildt Inger's
Super Kylling
Sur Sødsovs
Svinemørbrad med asparges og pasta
Svinemørbrad på champignon bund
TILBEHØR til Middage
Tomatsovs til Hovedretter
Varm kompot med tranebær (til and)
Vindruekompot
Waldorfsalat



PeakCounter