Pålæg


Leverpostej Buster's





Ingredienser:

3 kg Lever - 12 forme a' 9 dl. :
PS! 10 l gryde kan rumme denne portion.

3 kg. (6 pk.) hakket lever
2,454 kg. (5 pk.) hakket spæk
354 g løg
15 tsk. salt
2,1 tsk. peber
13,5 dl. sødmælk
13,5 dl. vand  = (vand + spæk kogt sammen  = "Suppen" )

9 æg
270 g mel
135 g svinefedt eller margarine  - svinefedt i margarinepakker
_______________________________________________________________________________-

Opskrift til ½ kg lever:

500 g lever
409 g spæk
59 g løg
2.5 tsk salt
0.35 tsk peber
2.25 dl sødmælk
2.25 dl vand

1.5 æg
45 g mel
22.5 g margarine



Fremgangsmåde

Lav en opbagning af svinefedt/margarine, mel og "Suppen".
Sluk for varmen og kom resten af ingredienserne i.
Leveren tilsættes til sidst..

Bages i vandbad 1 time og 20 min v. 200 C°.

En frossen leverpostej bages i vandbad 1 time og 35 min. v. 200
C°.




Sidst Uploadet:
Saturday November 20 2021 12:55:13

Sidst Redigeret:
4-2-2021



2